Rólunk

Yiwu Ruoxuan Garment Co., L td . található Jiangnan Ipari park , Yiwu City, Zhejiang, Kína, professzionális gyártók vagyunk nem szőtt és műanyag eldobható termékek gyártásában, a gyár teljes területe 15510 m 2 , 12 készlet 3PLY gyártóberendezéssel, 4 készlet KN95 gyártóberendezéssel, 150 készlet ultrahangos tömítőgéppel, több mint 200 személyzettel rendelkezik gyárunkban, az eldobható termékek nagy részét az ügyfelünk mintái és követelményei szerint tudjuk előállítani.

főleg eldobható 3PLY arcmaszkokat, KN95 arcmaszkokat, nem szőtt szigetelőruhákat, nem szövött termékeket gyártunk védő kezeslábas öltönyök , nem szőtt bouffant sapka, nem szőtt ujjak, nem szövött kötény, nem szőtt cipőhuzatok stb. Műanyag eldobható termékekhez elsősorban CPE sebészeti ruhát gyártunk hüvelykujjával, PE látogatói kabátokkal, PE kötény, PE hüvelyek, PE cipővédők, PE zuhany sapka stb.

Cégünk alapelve a „minőség mindenekelőtt, hírnévorientált”. Cégünk már megkapta a CE, az ISO9001 és az ISO13485 tanúsítványokat, BSIC és E-CSR tanúsítványok és FDA jóváhagyás. Termékeinket már exportálták az USA-ba, Kanadába, Mexikóba, Peruba, Argentínába, Chilébe, Franciaországba, Spanyolországba, Svédországba, Brazília , Új-Zéland, Oroszország, Dél-Afrika , Oroszország stb., és pozitív visszajelzéseket és jó hírnevet kapott ügyfelünktől.

Őszintén reméljük, hogy együttműködünk az összes vevővel és baráttal, akik ezen a területen foglalkoznak a világ minden tájáról, hogy kölcsönös előnyökkel járjanak. Igyekszünk mindent megtenni, hogy jobban szolgálhassuk Önt és őszinte partnere lehessünk Kínában

\"20204118930753.jpg\"/


\"QQ截图20210304152827.png\"/


\"3.jpg\"/

\"4.jpg\"/

\"5.jpg\"/


Vizsgálat

Vizsgálat